23.4.2009

Blogisti täällä hei

Lukija Vaasasta jo huolestui, että mihin olen kadonnut, kun blogi ei päivity.

Ei ole päivittynyt, ei. Elämä on mennyt melko tiheäksi enkä pidä asiantilasta ollenkaan. Olen viime viikkoina joutunut luopumaan monesta etäpäivästä ja se tarkoittaa sitä, että suunnittelu ja kehittäminen ovat kärsineet.

Mitä ihmettä olen sitten puuhaillut? Sitä välistä itsekin ihmettelen! Todella, joku syö kalenterista kokonaisia kuukausia.

Näitten asioitten tiimoilta olen kokoustanut viime viikkoina: Iisalmen seurakunnan toukokuiset työyhteisöpäivät, Ylä-Savon seurakuntayhtymäselvitys (Iisalmessa ja Pielavedellä), seurakuntien yhteinen 090909-tempaus, viestintähankkeen päätösseminaari 13.11., Kiuruveden herättäjäjuhlat 2010, kirkon muutosviestinnän kehittäminen (Helsingissä), rovastikunnan viestintätiimi, Iisalmen seurakunnan esitteiden uusiminen.

Oikeastaan kaikki edelliset aiheet ovat edellyttäneet jonkinlaista valmistelua ja/tai jälkihoitoa: esityslistojen ja muistioitten laatimista, tekstien tekemistä, soittelua, selvittelyä, suunnittelua.

Nämä koulutukset ovat olleet ajankohtaisia: työyhteisöviestintää Kiuruveden seurakunnan työntekijöille, viestintäpäivä rovastikunnan lapsityöntekijöille, esitysten teko I ja II, sekä strategian jalkauttamiseen liittyvät vertauskuvaverstaat Iisalmen seurakunnan työntekijöille.

Lisäksi tässä on ollut pienimuotoisia hösseleitä, kuten jo syksyltä juontava ongelma, että domain iisalmenseurakunta.com ohjautui ruotsalaiselle pornosivustolle. Siinä asiassa löysimme todellisen nettiritarin. Huolestamme Iltalehdestä lukenut iisalmelainen IT-asiantuntija Jussi Niskanen ratkaisi ongelman. Ja palautti ajoittain horjuvan uskon ihmisten auttamisen haluun!

Toivon levollisempaa toukokuuta mutta saa nähdä, miten käy.

Kuva: Hilkka Eskelinen Kiuruvedeltä ja Riitta Kauhanen Iisalmesta harjoittelevat lapsityön viestintäkoulutuspäivässä 17.4.

1 kommentti:

Elina Koivisto kirjoitti...

Tänään olen juuri useamman ihmisen kanssa päivitellyt, miten n yt on niin ihme kiirekausi menossa. Aikaisemmilta vuosilta muistelen, että toukokuu on ainakin puoleen väliin saakka melkoista rumbaa. Yhtä aikaa pitää tehdä kevään työt ja suunnitella kesä ja syksy. Mutta kyllä se yleensä kesäkuussa helpottaa...toivottavssti.