20.9.2008

"Mies yli laidan -toiminto on aktivoitunut"


Terveiset Kirkon viestintäpäiviltä Helsingistä. Kolmen päivän erittäin tiivis ohjelma. Hyvää palautetta meidän hankkeestamme, jota sain päivillä esitellä. Runsaasti helmiä ja AHAA-elämyksiä. Hyödyllisiä kontakteja, joitten avulla oma hankkeemme liikahti taas eteenpäin. 250 osallistujan joukossa oli huomattavan monta yläsavolaista.

Puran viestintäpäivien antia, kunhan sitä vähän sulattelen. Nyt kerron vain hilpeän jutun, jonka kertoi Kotimaa-lehden toimitussihteeri Annmari Salmela. Perheen veneessä on uusi GPS-navigaattori. Annmari oli sitä tutkiessaan onnistunut painamaan nappia, joka sai ruudulla pyörimään hälytyksen: "Mies yli laidan -toiminto on aktivoitunut! Mies yli laidan -toiminto on aktivoitunut!"

Tuosta pitäisi melkein saada kuvaa tähän blogiin tai hankkeemme muuhun materiaaliin :)

Kuvassa viestintäjohtaja Tuomo Pesonen ja Helsingin piispa Eero Huovinen. Huoviselle luovutettiin "kirkon kriisiviestintäkortti", jossa on napakat toimintaohjeet kriisien varalle. Sen pitäisi jatkossa löytyä kaikkien kirkon työntekijöitten lompakosta. "Kriisit tulevat yleensä yllättäen. Kriisin keskellä tarvitaan kahta asiaa: herkkyyttä ja harkintaa. Herkkyys nousee sydämestä, harkintaa saa tästä kortista", muotoili piispa Huovinen.

1 kommentti:

l.jantti kirjoitti...

Kaikkien kirkkoherrojen olisi hyvä käydä viestinpäivillä. Pysyisi tämän maailmanajan tasalla, vaikka viestintä ei oma leipälaji olisikaan. Sitäpaitsi viestintäväki on mukavaa porukkaa!