21.1.2009

Viestintäkoulutukset vauhdissa

Vaikka vuosi on vasta näin alussa, rovastikunnan viestintäkoulutukset ovat jo vauhdissa. Olipa suuri viisaus siinä, että syksyllä Virran Sarin kanssa sovimme, että hänellä on päävastuu ensimmäisestä päivästä, joka oli 8.1. Vieremällä. Ihan kuin olisin aavistanut, että en ole oikein priimakunnossa vielä tuolloin.

Vieremällä meillä oli aiheena viestinnän suunnittelu. Reilut 30 seurakuntien työntekijää paneutui tunnollisesti mutta silti pikku pilke silmäkulmassa viestinnän suunnittelun kysymyksiin. Suunnittelupäivän aineistot on viety rovastikunnan nettisivuille. Lisäksi sieltä löytyvät myös linkit Vieremän emäntä-Mairen makoisaan punajuurikiusaukseen ja suussasulaviin vatruskoihin.

Runebergin päivänä 5.2. jatkamme aiheena Mediajulkisuuden ja kriisien haasteet. Koulutus on Sukevan Hirsikankaalla. Ilmoittautuminen päättyy 29.1. Ja HUOMIO - kaikki tammikuun koulutuksessa olleet saivat kotitehtäväksi miettiä, millainen kriisi voisi olla omassa seurakunnassa mahdollinen. Odotan näitä mietelmiä sähköpostiini tammikuun aikana. Muutkin kuin yläsavolaiset saavat toki meilailla, jos aiheesta inspiroituvat!

Kuvassa Vieremän kirkko, joka on kuin koru, varsinkin pakkasen paukkuessa ja kuun valaistessa talvimaisemaa.

Ei kommentteja: